МЕНЮ
Вибране Порівняння

Оплата і доставка

Умови оплати
ОПЛАТА ЗАМОВЛЕННЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ НАСТУПНИМИ СПОСОБАМИ:
  • Оплата картою або готівкою
  • Наложеним платежем
Пересилання товару здійснюється за рахунок покупця. Оплата можлива переводом на картку Приватбанку за передоплатою або в відділенні Кур'єрської служби при отриманні.
Увага!
Після оплати потрібно обов'язково зателефонувати нам і повідомити час, дату і точну суму переказу.

Умови доставки
ДОСТАВКА замовлення ПРОВОДИТЬСЯ ПІСЛЯ ОПЛАТИ ДЕКІЛЬКОМА ВАРІАНТАМИ:

Вартість упаковки 25грн.
Куточки огортаються в стрейч плівку, потім надійно пакують в гофрокартон.
Доставка за тарифами поштової служби.
 
Самовивіз товару з магазину та Доставка кур'єром по місту Харків.
Ви можете оформити замовлення стендів на сайті, самостійно забрати свою покупку у магазині.  Видача товару здійснюється Пн-Пт: 9:00-18:00 
Залежно від вартості і габаритів товарів, ціна доставки кур'єром обговорюється індивідуально з клієнтом.

Умови повернення товарів та договір оферти

Цей документ є відкритою пропозицією (надалі - “Оферта”) фізичної особи – підприємця, Жаркова Володимира Ярославовича, який діє на підставі виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань № 2 480 000 0000 241419 від 11.03.2020, (надалі - “Виконавець” ), адресованою невизначеному колу осіб, укласти Договір купівлі-продажу Товару (надалі - “Договір”) на викладених у даній Оферті умовах. 
1. Загальні положення
1.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) будь-якій юридичній або фізичній особі укласти договір купівлі-продажу товарів. Зазначений договір є публічним, тобто згідно зі статтею 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців.
1.2. Умови цієї пропозиції (оферти) є однаковими для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець).
1.3. Відповідно до ст.642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу товарів на запропонованих умовах, є факт здійснення Покупцем оплати вартості замовленого на Сайті інтернет-магазину (або іншим способом) Товару.
1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує наступні положення:
1.4.1. Покупець цілком і повністю ознайомлений і згоден з умовами даної пропозиції (оферти);
1.4.2. у випадку, якщо Покупець є фізичною особою, він дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", йому відомий і зрозумілий.
2. Визначення термінів 
2.1. Продавець – фізична особа – підприємець, Жарков Володимир Ярославович, який діє на підставі виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань № 2 480 000 0000 241419 від 11.03.2020, яке є зареєстрованим відповідно до законодавства України та є володільцем Сайту інтернет-магазину і здійснює управління останнім, розміщеним в мережі Інтернет за адресою https://stand-gallery.com.
2.2. Товар – виріб, виготовлений Продавцем, який входить у перелік товарів, опублікований на Сайті інтернет-магазину, щодо яких вказується ціна, назва і опис товару, або виріб, виготовлений Продавцем за індивідуальним макетом, затвердженим Замовником. Також опис Товару може супроводжуватися його зображенням.
2.3. Покупець – дієздатна фізична особа, яка досягла 18 років, отримує інформацію від Продавця, розміщує замовлення щодо купівлі Товару, що представлений на сайті Інтернет-магазину для цілей, що не пов'язані зі здійсненням підприємницької діяльності, або юридична особа чи фізична особа-підприємець.
2.4. Замовлення – заявка Покупця на купівлю Товарів, адресована Продавцю, яка оформлена і надана Продавцю за допомогою програмних засобів Сайту інтернет-магазину або іншим способом.
2.5. Сайт інтернет-магазину – сукупність даних, доступ до яких здійснюється за допомогою веб-браузера і програмних модулів, об'єднаних єдиною системою управління, розташованих в мережі Інтернет за адресою https://stand-gallery.com
2.6. Особистий кабінет – персональний розділ Покупця на Сайті інтернет-магазину, доступ до якого мають лише Покупець та Продавець, де відображається персональна інформація Покупця та історія розміщених ним Замовлень.
3. Предмет договору купівлі-продажу Товарів
3.1. Продавець зобов'язується на умовах та в порядку, визначених цією пропозицією (офертою) про укладення договору купівлі-продажу Товарів, продати Товар на підставі Замовлення, оформленого Покупцем шляхом замовлення на Сайті інтернет-магазину або в інший спосіб, а Покупець зобов'язується придбати Товар та сплатити його вартість.
3.2. Продавець гарантує, що Товар не переданий у заставу, чи не знаходиться в суперечці, під арештом і на нього не поширюються права третіх осіб.
3.3. Продавець і Покупець підтверджують, що укладений між ними договір не є фіктивним, удаваною угодою та угодою, що здійснюється під впливом насильства або обману.
3.4. Продавець підтверджує, що має всі необхідні дозволи на здійснення господарської діяльності, передбачені законодавством, що регулює сферу правовідносин, які виникають і діють в процесі виконання договору, а також гарантує, що має право на реалізацію Товару без будь-яких обмежень, відповідно до вимог чинного законодавства України і зобов'язується нести відповідальність у разі порушення прав Покупця в процесі виконання договору і реалізації Товару.
3.5. Покупець приймає умови цієї пропозиції (оферти) в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Оформити замовлення" на Сайті інтернет-магазину або іншим способом, що означає підтвердження Покупця про ознайомлення з текстом цієї пропозиції (оферти) та згоду з її умовами. Наявність будь-яких заперечень Покупця щодо надання у такій спосіб своєї згоди звільняє Продавця від будь-якої відповідальності за невиконання умов цієї пропозиції і надає Продавцю право скасувати Замовлення в односторонньому порядку.
4. Правила роботи з Сайтом інтернет-магазину
4.1. Покупець може переглядати зміст Сайту інтернет-магазину, оформляти Замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.
4.2. Для доступу Покупця до персоналізованої інформації та надання додаткових можливостей роботи з Сайтом інтернет-магазину потрібна реєстрація.
4.3. При реєстрації Покупець вводить такі дані:
Прізвище, ім’я
Номер телефону
Адреса електронної пошти (e-mail)
Особистий пароль доступу, який обирається самим Покупцем
4.4. Покупець зобов'язується надати дійсну, точну і повну інформацію про себе. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, яку Покупець залишає при реєстрації та здійсненні Замовлення.
4.5. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам параметри доступу, вказані при реєстрації. У разі виникнення у Покупця підозри щодо несанкціонованого використання третіми особами таких параметрів, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, надіславши електронного листа за адресою gallerystand@gmail.com.
4.6. Покупець несе відповідальність за будь-які дії, здійснені на Сайті інтернет-магазину під його обліковим записом та від його імені.
4.7. Продавець має право відмовити Покупцеві в оформленні Замовлення, якщо у нього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінної поведінки (наприклад, порушення умов даної пропозиції (оферти) або ін.).
4.8. Заборонено використовувати Сайт інтернет-магазину для здійснення протизаконної або забороненої діяльності. Покупці погоджуються дотримуватися діючого законодавства України, загальноприйнятих норм моралі і поведінки, прийнятої в мережі Інтернет, у тому числі: не розміщувати на Сайті інтернет-магазину матеріали екстремістського, порнографічного чи іншого характеру, що стосуються та/або завдають шкоди честі, гідності та/або діловій репутації третіх осіб та порушують загальноприйняті норми моралі, а також розміщувати рекламну інформацію без дозволу Продавця.
5. Порядок оформлення Замовлення
5.1. Покупець самостійно оформляє Замовлення на Сайті інтернет-магазину:
шляхом додавання обраних Товарів у «Кошик»
шляхом натискання кнопки «Швидке замовлення» 
зробивши замовлення електронною поштою вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину
зробивши замовлення за номером телефону, вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину
в інший спосіб.
5.2. Дата заповнення Покупцем форми замовлення, розташованої на сайті Інтернет-магазину, вважається датою укладення Договору (акцептом оферти) та моментом повного й беззаперечного прийняттям Покупцем умов Договору, за умови отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді. У разі необхідності, за бажанням Покупця, Договір може бути оформлений у письмовій формі.
5.3. Оформити Замовлення на Товари можуть як зареєстровані Покупці, так і ті, що не пройшли реєстрацію, в тому числі, які здійснюють замовлення за номером телефону, який вказаний на Сайті інтернет-магазину.
5.4. Продавець має право відмовитися від прийняття замовлення Покупця у випадку, якщо відомості, вказані Покупцем під час оформлення замовлення, є неповними або викликають підозру щодо їх дійсності.
5.5. При оформленні замовлення на Покупець зобов'язується надати наступну обов’язкову інформацію, необхідну Продавцю для виконання замовлення:
прізвище, ім'я Покупця;
адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);
контактний телефон;
5.6. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.
5.7. Макет товару надсилається Покупцю для перевірки та остаточного затвердження.
5.8. Якщо будь-якої із Сторін договору необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у іншій Стороні. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці Товару в інтернет-магазині.
6. Ціна та порядок оплати
6.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на Сайті інтернет-магазину. Ціна Замовлення визначається шляхом складання ціни всіх включених в Замовлення Товарів і ціни доставки, яка дорівнює сумі «Підлягає до оплати», що вказується на Сайті інтернет-магазину при оформленні Замовлення в момент його розміщення. 
6.2. В разі продажу Товару за індивідуальним макетом, затвердженим Замовником, ціна визначається окремо та узгоджується із Замовником.
6.3. Ціна договору дорівнює ціні Замовлення. Сума замовлення може змінюватися в залежності від ціни, кількості або номенклатури Товару.
6.4. Ціна Товару, яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець сплачує відповідно до діючих тарифів служб доставки (перевізників) безпосередньо обраній ним службі доставки (перевізнику).
6.5. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі «Оплата і Доставка».
6.6. Оплата Послуг здійснюється в національній валюті України, гривні.
6.7. Замовлення вважається оплаченим з моменту надходження оплати на розрахунковий рахунок Продавця. Факт оплати Замовлення свідчить про згоду Покупця з умовами даної пропозиції про укладення договору.
6.8. Ціна Товару, що вказана на Сайті інтернет-магазину, може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. Ціна на вже замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.
6.9. До моменту зарахування коштів Покупця на розрахунковий рахунок Продавця Товар не резервується. Продавець не може гарантувати доступність Товару в кількості, зазначеній на момент оформлення Замовлення, в результаті чого, можуть збільшитися терміни обробки Замовлення. 
7. Умови обміну та повернення 
7.1. Продавець використовує сучасні технології, обладнання та матеріали для надання ексклюзивних поліграфічних послуг найвищої якості. У той же час, як і в будь-якому виробництві, не виключені можливості появи браку внаслідок людського чинника, ситуативної некоректної роботи обладнання, браку від постачальників матеріалів і т.д. Продавець проводить обмін або повернення коштів за Товари неналежної якості в разі, якщо претензія була пред'явлена протягом 3 днів з моменту отримання Товару, за умови збереження упаковки, товарного вигляду, споживчих якостей та супровідних документів на Товар. Для встановлення об'єктивних причин втрати якості Продавець має право провести спеціалізовану експертизу. 
7.2. У випадку пошкодження Товару та/або упаковки Товару, у випадку виявлення на Товарі недоліків/дефектів які виникли не за вини Продавця, Продавець має право відмовити Покупцю у обміні/повернені Товару. 
7.3. Повернення Товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті в розділі «Контакти»
7.4. Повернення Покупцеві сплаченої вартості Товару, від якого Покупець відмовився та не вимагав його обміну, здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання такого Товару Продавцем за умови дотримання вимог, передбачених п.7.1. Договору. Повернення коштів здійснюється шляхом банківського переказу на рахунок Покупця.
7.5. У разі відмови Покупця від Товару під час його отримання відправлення повертається Продавцю. Оплата зворотного пересилання оплачується Покупцем. У випадку повернення Покупцю грошових коштів сплачених за неотриманий Товар, Покупець згоден з тим, що Продавець має право вирахувати з суми, що належить поверненню, вартість витрат понесених Продавцем.
7.6. Розгляд вимог, передбачених Законом України «Про захист прав споживачів», провадиться Продавцем за умови надання Покупцем документів, передбачених чинним законодавством України. 
7.7. Продавець не відповідає за недоліки Товару, які виникли після його отримання Покупцем, а також внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання Товару, дій третіх осіб або непереборної сили.
7.8. Товар належної якості не підлягає обміну або поверненню. Товар є належної якості, якщо він відповідає макету, затвердженому Покупцем при оформленні замовлення. Після затвердження макету Товару Покупцем Продавець не несе відповідальності за наявність помилок у дизайні чи тексті відповідає за перевірку граматики, орфографії, розташування елементів 
7.9. Відповідальність за зміст надрукованого зображення, і, зокрема, за відповідність файлу, переданого у виробництво, зображенню, представленому в магазині, несе Покупець. Продавець не несе відповідальності і не зобов'язаний робити заміну Товару або повернення грошей у разі, якщо фактично віддрукований Товар відрізняється від його зображення в магазині з вини Покупця. Однак при отриманні обґрунтованої і аргументованої претензії від Покупця, Продавець може на свій розсуд здійснити заміну Товару або повернення грошей.
7.10. У разі необхідності здійснення повернення коштів Продавцем Покупцеві, Покупець зобов'язаний повідомити Продавцеві реквізити банківського рахунку, на який Продавець зобов'язаний перерахувати грошові кошти.
8. Обов'язки Продавця
8.1. Надавати правдиву інформацію про Товари, ціни на них, а також умови доставки Товару та його вартості.
8.2. Поставити Товар відповідно до умов Замовлення.
8.3. Гарантувати відповідність якості Товару вимогам якості на території України. 
8.4. У разі зміни терміну поставки, негайно інформувати Покупця про зміну умов поставки. Продавець інформує Покупця за допомогою телефонного або електронного зв'язку. При неможливості зв'язатися з Покупцем у випадку порушення останнім п. 4.3 даної пропозиції про укладення договору Продавець не несе відповідальності перед Покупцем.
9. Обов'язки Покупця
9.1. Надавати Продавцю достовірну, правдиву та коректну інформацію, у тому числі при реєстрації на Сайті інтернет-магазину.
9.2. Перевірити макет Товару, який надіслано на затвердження Продавцем.
9.3. Оплачувати Товар згідно Замовлень за зазначеною у них ціною.
9.4. При отриманні Товару Покупець повинен у присутності представника служби доставки (перевізника) перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам.
9.5. Покупець або його представник під час приймання Товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку/ або в замовленні/ або в транспортній накладній на доставку Товарів, що не має претензій до кількості Товару, зовнішнього вигляду, змісту і комплектності Товару.
9.6. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження Товару переходить до Покупця або його Представника з моменту отримання Товару Покупцем в місті поставки Товару при самостійній доставки Товару від Продавця, чи під час передачі Продавцем Товару службі доставки (перевізнику) обраної Покупцем. 
9.7. У разі наявності претензій, вимагати від представника служби доставки скласти Акт зовнішнього огляду і Акт прийому-передачі в 3-х примірниках. В акті огляду описуються пошкодження зовнішньої упаковки, а в Акті прийому-передачі описуються всі пошкодження індивідуальної упаковки Товару.
9.8. У разі передачі Продавцем Товару з порушенням умов Замовлення про кількість, асортимент, комплектність, тару та / або упаковку Товару, – не пізніше 5 (п'яти) наступних після дня покупки (отримання), календарних днів повідомити Продавця про ці порушення. При цьому, Товар повинен бути повернутий у товарному вигляді зі збереженням споживчих властивостей, всіх ярликів і т.п.
10. Права Покупця
10.1. Вимагати повернення оплати Товару у разі неможливості виконання Продавцем умов Замовлення.
10.2. Вносити зміни до Замовлення до його оплати.
10.3. До передачі Товару відмовитися від нього за умови відшкодування Продавцеві транспортних витрат, що їх зазнав Продавець у зв'язку із вчиненням дій щодо виконання Замовлення, за виключенням Товару, що виготовлений за індивідуальним макетом, затвердженим Замовником.
11. Відповідальність сторін
11.1. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України.
11.2. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, замовлених на Сайті інтернет-магазину.
11.3. Покупець гарантує наявність у нього майнових прав на об’єкти інтелектуальної власності, які використовуються ним у індивідуальному замовленні на Товар.
11.4. Продавець не несе відповідальності за порушення прав інтелектуальної власності третіх осіб, яке сталося під час створення Товару на замовлення Покупця з використанням об’єктів, наданих Покупцем.
11.5. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань у разі надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.
11.6. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком таких непереборних обставин як: війна або воєнні дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, акти або дії органів державної влади, зміна митних правил, обмеження імпорту та експорту, що виникли незалежно від волі Продавця та/або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону і надає документи, що підтверджують наявність таких обставин, видані уповноваженими на те органами.
11.7. У разі, якщо відсутність або бездіяльність Покупця перешкоджає нормальному надання послуги (наприклад, при відсутності Покупця за адресою в узгоджене з кур'єрською службою час доставки, незатребуваність Покупцем замовлення на пошті в встановлені поштовою службою країни отримання терміни і т.д.), Продавець має право зажадати покриття Покупцем витрат на повторне надання послуги цілком або частково (в тому числі на оплату вартості доставки, упаковки, виготовлення).
12. Конфіденційність і захист персональних даних
12.1. Під час реєстрації на Сайті інтернет-магазину Покупець залишає персональні та контактні дані, зазначені в п.4.3. цієї пропозиції, але не обмежуються ними.
12.2. Надаючи свої персональні дані на Сайті інтернет-магазину при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".
12.3. Продавець використовує отримані персональні дані для надання послуг, визначених цим договором, для просування послуг, що надаються Продавцем, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.
12.4. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.
12.5. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Продавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або її невідповідністю дійсності.
13. Інформаційні повідомлення
13.1. Реєструючись на Сайті інтернет-магазину, Покупець дає Продавцю згоду на отримання інформаційних повідомлень від Продавця та його партнерів, що діють на підставі договору з Продавцем, за допомогою служб коротких повідомлень (SMS) та електронної пошти.
13.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, написавши повідомлення на електронну адресу gallerystand@gmail.com.
14. Правила використання матеріалів, розміщених на Сайті інтернет-магазину
14.1. Сайт інтернет-магазину містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші матеріали, що охороняються законом, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення, музичні та звукові твори.
14.2. Весь зміст Сайту інтернет-магазину охороняється законодавством України.
14.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на Сайті інтернет-магазину, як то: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або відступленні, створювати похідні продукти та ін.
15. Інші умови
15.1. Укладений згідно даної пропозиції договір купівлі-продажу товару вважається укладеним на території України і таким, що діє в рамках законодавства України.
15.2. Укладений згідно даної пропозиції договір купівлі-продажу Товару набирає чинності з моменту повної оплати замовленого Товару.
15.3. Недійсність будь-якого пункту або частини договору, укладеного згідно даної пропозиції, не призводить до недійсності договору в цілому.
15.4. Усі спори, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Продавець можуть звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства.
15.5. Продавець має право вносити зміни в текст цієї пропозиції на власний розсуд у будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція пропозиції завжди доступна на Сайті інтернет-магазину.
15.6. Відсутність підписаного між Продавцем і Покупцем примірника договору, укладеного згідно даної пропозиції, на паперовому носії з підписами сторін, у разі здійснення по ньому фактичної оплати Покупцем, не є підставою визнання цього договору неукладеним. Проведення оплати у відповідності до здійсненого Покупцем Замовлення на Сайті інтернет-магазину вважається акцептом Покупця (відповідно до ст. 642 і гл. 54 Цивільного кодексу України) і є моментом набрання чинності договору купівлі-продажу товарів.
15.7. При виникненні претензій Покупець повинен звернутися до Служби підтримки Продавця за телефоном або електронною поштою, зазначеною на Сайті інтернет-магазину.
16. Реквізити Продавця:
ФО-П Жарков Володимир Ярославович
РНОКПП: 2978902976
Україна, Харківська область, Харків, вул. Велика Панасівська, завод "Промзв’язок", 168
+380937641678
+380681937037